krasohledy

Tyhle prázdniny jsem strávila u PePeho ve Znojmě. A bylo to super!
V sobotu jsme oba měli hrozně zkreslený pojem o čase a celý den měl snad 48 hodin. Vůbec nevím čím to bylo, možná únavou z probděné noci, ale bylo to hrozně fajn! Byli jsme na výletě v Gránicích a po Znojmě asi 4 hodiny a nám to připadalo jako věčnost. Jako kdyby se celý svět okolo zpomalil a my normálně fungovali, takže jsme stihli mnohem víc věcí! Prosím víc takových dnů.

Návrat k rodině byl hrozně roztomilý. Viki se na mě tak těšila! Když jsem přijela, tak si zrovna myla ruce v koupelně a já vykoukla zpoza dveří tak, že mi byly vidět jenom oči. Chvilku jsem tak zůstala a když si mě nevšimla, začla jsem se potichu smát. V tu ránu se otočila a s nadšeným pískotem skákala do vzduchu. Hned ke mně přiletěla, objala kolem pasu, odnesla mě do pokoje a dala mi raffaelo. Byla u toho celá rodina i s příbuzenstvem a hrozně se nám smáli, že se po maturitě ani náhodou nerozdělíme, když bez sebe nedokážeme vydržet ani tři dny. No co naplat... Za rok si sbalím Viki do kufru a poletíme do světa spolu!

P: "Kakabus je zvíře."
Y: "Nene, to je přece kytka."
Google: "V latině caccabus znamená hrnec, pánev a rendlík, v řečtině je pak kakkabos začazený hliněný hrnec."

PS:  Za poslední tři týdny mi ujely už 4 vlaky a 3 autobusy. Od mého milého mi ujel vlak před očima, když jsme se na nádraží se smíchem zapovídali o významech nových slov. Smála jsem se vlastní hlouposti a v duchu byla ráda, že s ním aspoň můžu být o hodinu dýl.






5 komentářů:

  1. these beautiful little stories fill me up with pure joy .)) i really think you (and pepe and viki) are my favourite humans .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. uuu danke danke danke <3
      i'm very happy it made you feel this way! .)

      Vymazat
  2. Já vás prostě miluju! Oba! I s Viki. Takže vlastně všechny tři.
    Na ten gif se nemůžu vynadívat. Jako by tam bylo úplně všechno, co ani nemůžu vyjádřit slovy. Ach!
    (A kakabus je ustálené slovní spojení, žádný hrnec. Ale kdyby už to něco mělo být, taky se přikláním k rostlině.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chichi, děkujeme! to je krásný .)
      (hned jsem zase o něco chytřejší!)

      Vymazat
  3. Na tom gifu je nejlepší, jak vám vlajou záda.

    v.

    OdpovědětVymazat