loksins erum við engin

Umřel mi kaktus. Má to ještě vůbec smysl?

V posledních dnech mám nějakou skandinávskou náladu. To bude nejspíš tim počasím. Taky jste z něj tak nadšení?
Poslouchám Sigur Ros a múm, mám chuť kouknout se na Mumínky, místo toho zatím koukám na učebnici norštiny (opravdu jenom koukám, but still), vytáhla jsem foťákovou mikinu od Stabo z art&crafts v Cambridge a šálu z oslovskýho Monki, přihlašuju se na seminář z francouzštiny a konversky máčim v kalužích.
A mám radost nejen kvůli tomu, že už je podzimní počasí, ale taky protože jsem zaneprázdněná. Dělám práci o Michelangelovi, zapisuju si další cizí jazyk a snad se vážně začínám učit matematiku.

Ve čtvrtek v noci, když jsem nemohla spát, mě napadlo, že bych mohla zkusit udělat gif na samospoušť. Hned v pátek jsem to zkusila, celá nadšená že když z toho nic nevyjde, bude to aspoň sranda. Můj foťák totiž nevede takovou tu šikovnou sekvenční samospoušť jako má třeba PePeho foťák.
Nakreslila jsem si na podlahu obrys nohou, abych věděla kam si stoupat, kterej se mi v půlce přebíhání mezi foťákem a místem smazal. Vymejšlela jsem jak přimět kalhoty aby u lýtek zůstaly nahoře a nepadaly dolů. Navlíkání ponožek jsem si potřebovala stížit zíváním. Tlačil mě čas, než se vrátí máta z práce a zajede s autem do garáže. Ale... na můj první pokus o něco takovýho to dopadlo nad má očekávání (jsou nízká).

Dneska jsem zjistila, že mám ráno jízdy. Když jsem čekala v autě na Davida, kterej si zas něco vyřizoval venku, ladila jsem mu rádio a naladila What's up od 4 Non Blondes. Zesílila jsem to a udělala si soukromou párty. Černá kočka, která pořád pobíhala kolem, se asi chtěla připojit. Měla pravděpodobně dobré hudební preference.
Když jsem šla domů, udělala jsem další gif. Tentokrát má místo 117 obrázků jenom 13. Jeho účel je čistě upomínkový, protože musim Týně vrátit ponožky a pořád na to zapomínám.


11 komentářů:

  1. hihi, gif pribeh ma super zabavil a pripomenul ake ja robievam harakiri pre selfies :D resp. ked ma nema kto fotit a musim sa sama
    a gifko je perfis!!! takze gratulace ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je úchvatný, perfektní a všechno! :)
    Jinak, další člen klubu "milujeme severské země"? ;) Hyvää yötä...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od tý doby, co jsem byla loňský podzim v oslu navštívit bráchu, tak to bylo úplně jasný )) finsky ti sice neodpovím, ale got morgen! haha .D

      Vymazat
  3. To s těma tvýma stopama na zemi mi připomíná, jak jsem potřeboval v noci, v lese, na svahu označit zhruba v metrové výšce místo, kam mířil externí blesk, abych mohl vyfotit polonahej běhací poloakt a fotil jsem to asi 2 hodiny, odnesl jsem si z toho poškrábaná záda, ruku a bok, protože metodou Pokus/Omyml jsem lítal jak debil ze svahu a vždy mě oslepil blesk a já zahučel z toho kopce mezi uschlé stromy. :D

    OdpovědětVymazat
  4. a ja ze som jedina koho chytá skandinavska nalada :D

    OdpovědětVymazat
  5. aufrichtige teilnahme
    před týdnem jsem kamarádce koupila kaktus a jmenuje se jára rudiš, haha
    je hezký si číst o takovym životě, fakt. to já kdybych měla psát co jsem dělala nějakej den, tak ani nevim. jedla jedla a jedla. snad se mi ta chuť do života vrátí.
    jsi hrozně hezky hubená a máš čupr ušiska

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslim, že se ti dny brzo spestří ) gratuluju k hamburgu... je překrásnej.
      (kdekoliv, kde je na chodníku namalovanej obří bowie křídama, je krásně)
      (a monki)
      (to se neozvalo moje materiální já... já si tam skoro nikdy nic nekoupim, jenom si tam chodim hrát a poslouchat the smiths)

      a určitě napiš/po někom pošli vzkaz, jaký to tam je. jsem strašně moc zvědavá.

      yadnička

      Vymazat
    2. díkdydíkydíky.napíšu vám.d a viki slíbila návštěvu.
      tak to já tam nikdy nebyla.a že je tam monki jsem vůbec netušila. začíná to být všechno až moc dokonalý.d

      Vymazat
  6. myslim, ze jsem prave nasla muj nejoblibenejsi gif ever
    VAZNE
    <3

    OdpovědětVymazat
  7. To je super! Už se na ty GIFy dívám tak půl hodiny...

    OdpovědětVymazat