just when i discovered the meaning of life, they change it.

14/9 8:53
V tu chvíli, když jsem z vyhřátý postele sledovala krásně ošklivý (rozumněj zatažený) počasí, přála jsem si ležet v posteli v krásným domě někde na Skandinávským pobřeží, s výhledem na studený moře, poslouchat racky a cítit přítomnost dvou vlkodavů.
Přemýšlet nad tím, jestli si dám ke snídani hemenex nebo rohlík s marmeládou. Pomalu se vyhrabat z postele, projít kolem velkýho stolu s rozkresleným návrhem domu, uvařit dva hrnky čaje. Převlíct přes pyžamo svetr, kolem krku šálu a projít se k moři ve společnosti těch dvou velkých čtyřnožců. Tam si dopít čaj a vrátit se do postele...
Doufám, že přesně tam můj život směřuje.


'Stačilo se rozhodnout, a je to všechno stejné, ale lepší.'

7 komentářů:

  1. tak tohle by vůbec nebylo špatný a jestli tě to uklidní, tak je to asi víc reálný než můj sen! aneb vystudovat ochranu zvířat nebo mořskou biologii v německu a pak odjet do japonska zachraňovat kosatky.a mít jednu, s kterou budu furt plavat v moři a ona bude mít ráda jen mě. to jsem chtěla odjakživa, velký zvíře, s kterým si budu rozumět jenajenjá, jak sobecký. jo a taky malej dům na stromě. a zlatýho retrívra.a japonce.d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale pokud se splní to s tou kosatkou tak nechci nic k tomu.d

      Vymazat
    2. no sakra, ale to je super! .D ten dodatek mě dost rozesmál. jak to vlastně dopadlo s tím německem? dopadlo to už nějak? nebo teprv dopadne?
      (zachraňte willyho! .D)

      Vymazat
    3. myslim to vážně .d a jo,zachraňte willyho<3
      no, ono to nějak nedopadá, prostě je jasný že do 12týho října odjedu(snad teda, už ničemu nevěřim),ale furt nemám tu rodinu, pff.

      Vymazat
    4. kompi, the německý dobrodruh. ono už to nějak dopadne, a doufám že dobře.
      já vim že to myslíš vážně, a proto se mi to tak líbí! .D

      Vymazat
  2. Ach, ano!
    Vlkodavové, a vlastně všechno, o čem píšeš, do posledního slova! Tak nějak si to představuju taky. Akorát jsem se ještě nerozhodla, jestli vlkodavy nebo kočky (možná oboje).

    OdpovědětVymazat
  3. Zni to krasne y, za par let si tedy povime.

    Ten rozkresleny dum znaci, ze budes architekt?

    V.

    OdpovědětVymazat