Laguz

Dva týdny jsem teď byla v Praze a strašně moc se toho stalo. Začlo to nestíháním už na první den Letní Akademie a včera se všechno završilo Vojtičovou narozeninovou oslavou. Téma večera bylo především ovládnutí světa a přemýšlení nad tím, jestli budete zvracet sedmikrásky, když sníte broučky.

Ale pokusim se to vzít od začátku. Viki mě přemluvila, abych s ní zkusila jít na Letní Akademii, pořádanou AVU. Ehm, jasně, zatáhla mě na místo, kde se pohybovali hlavně lidi z uměleckejch škol. Mě - člověka, který nekreslí ani nemaluje! Leč to je záměr LA, naučit se to. Nevim jestli je možný to zvládnout během dvou tejdnů, každopádně jeden velkej dopad to na mě mělo určitě - začlo mě to bavit.
Krom týhle menší výzvy mě čekala ještě jedna - v sedmnácti bydlet sama se sestrou v Praze a pokusit se během tý doby nevyhladovět, nebo tak něco. Co bylo jasně nejtěžší bylo dodržování rodičovských pravidel - v tom jsme selhaly absolutně. Naštěstí to už nikoho moc netíží.

//
Zjištění o mně samotný: K pocitu štěstí mi očividně stačí jen nedostatek spánku, nabitej program a správná společnost.




Fotky jsou ze včerejška. Tříhodinovej spánek a vstávání před pátou hodinou ranní jen proto, že prostě můžeme. Poslední den na AVU. Večer ona zmíněná oslava, úžasná nálada a pocit věčnýho štěstí, následný slzy a tramvajový smutky.

8 komentářů:

  1. to je prostě tak trapně úžasný a skvělý a báječný, juch!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. juch, to mam radost! ) a noženko, dneska se mi o tobě zdálo!

      Vymazat
    2. Jé, no to já ráda lezu lidem do snů! :)

      Vymazat
  2. Stejně je to tetování hrozně nakřivo! A pan Patol Fyziol si to eště odskáče.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .D To tvoje jo, promiň. Fakt jsem se snažila! .D

      Vymazat
  3. aj lajk it, jé jé jé

    nox

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, ke štěstí člověku stačí někdy jen strašně málo...

    OdpovědětVymazat