Stísňující, neodbytnej pocit viny, já nejsem já a nejsem ani nikdo jiný

Tahle ke mně dneska po x letech sama přišla. Stejně jako Spaceman a mnoho dalších, že bych vám to tady nejradši celý zaspamovala dobrejma songama co sem poslouchala když mi bylo deset nebo patnáct. Ale neudělám to. Místo toho sem dám mrtvou kočku. Taky docela dobrý, ne?

Ste někdy v takovym tom stavu, kdy máte pocit že se od všech musíte vzdálit? A třeba jim tim ublížit, hlavně dřív než to stihnou oni? To je takovej můj blbej zlozvyk. Když sme u těch zlozvyků... Vydržela sem si nekousat nehty jen jeden den. Je to odporný? Koušete si nehty? Když sem byla malá, tak sem si je nekousala a měla sem nejhezčí nehty v celym království. A pak sem začla chodit na gympl a od tý doby sem ráda když se můžu poškrábat na zádech.
Taky už sem nevydržela psát spisovně, ikdyž sem se docela snažila. Docela mi to ale šlo, ne? Tak tady máte tu mrtvou kočku, vypadá trochu jako naše stará kočka... ona..teda on teda nebyl starej, ale už je to dlouho co se ztratil a asi ho taky něco zajelo. Nojo. Když sem to fotila, kolem mě jezdila auta a vždycky zastavila a pohoršeně na mě jejich pasažéři civěli.
Však ono je taky jednou něco zajede.

"Všechno nejlepší, co chceš vlastně k narozkám?"
"Světovej mír."
"Sis moc nepomoh."
No takže du bratra něco naučit na piáno, na tom světovym míru holt zapracuju do příštích narozenin... taky moh říct dřív.

16 komentářů:

  1. Já si jako malá nehty kousala. Teď už jsem přestala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To tak maj všichni a teď sem v tom sama a všichni ostatní maj pěkný nehty, achjo. Ale já vám to přeju. .D

      Vymazat
  2. Sakra, něco jsem tu chtěla napsat, ale pak jsem si odešla dělat čaj a zpřetrhala se mi nit...
    Každopádně chudák kočka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak si ho jdi udělat znovu, třeba si vzpomeneš.

      Vymazat
  3. ano koušu si nehty a uklidňuje mě že nejsem jedinná -,-
    a ta kočka mě děsí a zároveň fascinuje, mám z toho lehkej pocit viny.

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam furt extra nechutný nehty, nekoušu si je, jen se mi lámou a černej lak si loupu nebo okusuju ten.
    tyjo,dlouho jsem nefotila nějakou mrtvolu. když to byla kočka na silnici hrozně moc smrděla a každým dnem zbývalo míň a míň.
    taky bych chtěla k narozeninám naučit něco na klavír. třeba od satieho. ale asi by nikdo neměl nervy.d

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Awjé, Satieho, to je nápad. Ale to by asi nikdy nezvlád .D Ne že bych ho podceňovala, umí spoustu jiných, krásných a užitečných věcí, díky kterým ho absolutně obdivuju, samo.
      Kdybych něco od Satieho uměla (a jakože se naučim..pokusím se naučit, dík za tip!) tak bych tě učila, kdybys mi dělala vždycky velký silný kafe, to bysme se určitě domluvily .D

      Vymazat
    2. ok beru! umim skvely latte.d teda aspon vsem chutnalo a je tribarevny. yupiii

      Vymazat
  5. Offspringy jsem dlouuuho neslyšela, I missed them.
    Nehty ne, ty si lakuju na černo, ale to okolo jo. Vypadá to jako kráter, chápeš...?!

    OdpovědětVymazat
  6. ta kočka mi úplně evokuje film Gummo.
    koušu si nehty, což je ještě docela normální, ale já si k tomu ještě rozhryzávám kůži kolem do krve.

    OdpovědětVymazat
  7. Nehty si nekoušu, protože sou tvrdý a já je neukousnu, ale pomocí ukazováčku rozdloubávám palec neuvěřitelnym způsobem.

    OdpovědětVymazat
  8. Ježiši, to je humorná shoda náhod! Jak může 2 lidi napadnout úplně totéž... totiž - jak tě napadl název tvého blogu? Asi před 2 lety jsem udělala jednu koláž se stejným textem, haha! :D (tady hned ta první) http://www.crazypigsideas.com/2011/08/illustrations.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drsný, drsný! Kdysi jsem asi něco takového někde četla a při zakládání blogu mi to samo vytanulo na mysli - měla jsem na sobě zrovna mý oblíbený ponožky se psama .D (wierd enough?) Takže tak. Žádná velká, záhadná a vtipná storka.

      Vymazat
  9. Ako asi tá mačka zomrela? A svetový mier, no jo, to chceme všetci.

    OdpovědětVymazat
  10. Mrtvá kočka je cool. Eminem, Green Day a Offspring nojo.. Jedenáctiletá WildChild a její mňůzik.
    Nekoušu si nehty, ale kůžičku kolem nich

    OdpovědětVymazat
  11. já si furt řikám jaký by to bylo potkat mrtvýho psa takhle nějak, jednou sem se dostala do jakýsi diskuze, kde někdo našel utonutýho labůže, to bych nevěděla asi už vůbec... no, ta moje má teď už druhej amputovanej prst, teď to byl prst na přední levý noze, a před nějakýma pěti/šesti rokama jí amputovali jeden na levý zadní noze. Ona je taková retardovaná, nikdo neví co to je, páč se jí to už podruhý udělalo úplně stejně zevnitř, jakože si do tý nohy nic nezabodla, takže doufám, že už do konce věků vydrží s tim zbytkem ))
    Jinak sem si kousala nehty až do nějakejch vosumnácti, což je dost ostudný, dneska už si koušu jenom tu kůži kolem, což taky neni moc vzhledný, ale už se nehodlám nijak omezovat :d

    OdpovědětVymazat