odvrácená strana měsíce
Jedna z mnoha nocí týdne. Jsem pořád nemocná, a tak zůstávám doma. Na začátku února jsme se ségrou sprintovaly do Lucerny na koncert, já v kabátu - lezla na mě chřipka - a Viki jen v košili. Od tý doby si můžu vykašlat plíce i otvory o kterých jsem ani netušila že je mám. Ale stálo to za to.
Jdu spát o půlnoci a usínám v půl třetí - spánek se mi vyhýbá obloukem. A co člověk dělá, když nemůže usnout? Dítě brečí, muži masturbují, ženy někdy brečí a někdy masturbují. A přemýšlí. Když nemůžu spát, přemýšlím. Když večer přemýšlím, ty myšlenky nejsou růžový. Připadám si sama, protože jsem sama. Týna odjela a našla si v Praze nový život - a když přijedu, jsem nachvíli jeho součástí. Žiju rozpolceně. Za týden budu zase rozpolcená, ale šťastná, alespoň to předpokládám. Proto za ní jezdím. Chodíme na kafe do Sedmýho nebe a potom se opíjíme na koncertech, který nás na chvíli zavedou do jinejch dimenzí. Mrznem při čekání na noční tramvaj. Moje definice štěstí.
S Veronikou už se taky příliš nebavíme. Proč taky? Nikomu nemám co nabídnout.

I will remember the kisses
our lips raw with love
and how you gave me
everything you had
and how I
offered you what was left of
me.

A třeba to je všechno způsobený jen tím, že poslouchám coldplay a nutím se myslet na věci, který by měl člověk dávno zapomenout. Třeba na první schůzky, a na dávno zapomenutý pocity. Nechci to zpátky, jen mi to je trochu líto. Co se stát mělo, stalo se. Co se má stát, stane se.

Aw žé, naprosto hodící se písnička. Viďte?

10 komentářů:

  1. Ta fotka je božská.
    Přemýšlet není dobrý, to už radši ta masturbace.
    A taky lidem nemám co nabídnout. Tedy: odchází mi ze života. Sami, bez rozloučení, jako by se nechumelilo. A ona spousta lidí odchází a někdo nový přichází, takže to je v rovnováze. Aspoň u mě. Aspoň teď. Což se sama divím, jinak bych už byla jako ten kůl v plotě...
    Koncerty jsou bránou do jiných světů. A já pěkně dlouho na žádným nebyla, sakra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Napravit! Vždycky na nich vybiju svou přebytečnou energii. Je to víc než příjemný!))
      Samozřejmě poznávám stále nový a nový lidi, ale s mou pokřivenou důvěrou je těžký nahradit je těmi, kterým jsem se naučila během těch pár let věřit. Ale to by všechno taky bylo moc jednoduchý, žejo))

      Vymazat
    2. Já vím! Vynasnažím se. Jenže u nás jaksi chcíp pes, no...
      No jo, chápu. Já teď nějak přátelím s lidma z blogových sfér /jakože "naživo"/, takže o to to je jednodušší...

      Vymazat
  2. jsi můj kašlíček, čumáčku

    OdpovědětVymazat
  3. Musíš jíst víc masa, abys byla zdravá.. jako já. Nemoci neznám. :D
    To přemýšlení před spaním... to je velmi zajímavá věc. To myslívám na úplné nesmysly a pro změnu důležité věci, jako třeba nápady na fotky mě napadají kolem 3 ráno a to musím svítit, hledat diář, propisku, prostě si připadám jako "dej si facku, Petře".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě právě nejlepší nápady napadají v noci! Ale sem pak líná hledat papír a tužku, tak si to furt opakuju v hlavě abych to nezapomněla a... ráno to zapomenu. .D

      Vymazat
    2. Přesně jak říkáš.. dnes v noci jsem byl línej hledat tužku a až teĎ jsem si vzpomněl, že jsem měl supernápad ohledn ěportrétů s barevnými dýmovnicemi, ale nemůžu si zabohy vzpomenout, co přesně to bylo...
      A co je eště horší? Když mě takovej nápadnapadne ve sprše a já to nemám vůbec jak zapsat! :D

      Jinak jsem rád, že jsi se dala do pokračování blogu a rovnou tak aktivně.... i když já se teda dnes se svými 3 příspěvky taky nějak rozšoupl... :D Zkrátka jsem rád, blogů jako je tvůj je málo.

      Vymazat
    3. Ve sprše?.D Musíš si to zpívat, v rytmu nějaký hodně chytlavý písničky. A jsem ráda, že máš radost z přítomnosti mého blogísku!

      Vymazat
  4. nač nabízet, lidi stejně nedovedou ocenit nic pořádnýho, nech to všechno plout a klidně si buď samotnej koráb, koráby jsou fajn a yadnee je fajn .)

    OdpovědětVymazat