abych se večer nenudila

Řeknu vám, obnovování starých článků bylo velice zvláštní rozhodnutí. Všechny jsem je totiž musela pročíst. Prý že ženy mají dobrou paměť? Cože prosím?! Cože jsem to v tom novoročním článku napsala za píčovinu? Kde jsem to vyčetla? Spousta věcí jsem si připomněla, a musim říct, že vesměs jsem docela ráda, protože ty věci byly většinou hezký. Třeba report z jazykovýho pobytu v Canterbury. Bylo mi patnáct, když jsem to psala. Je to sranda. Smála jsem se na celý kolo, když jsem si připomněla naprostý maličkosti, který už jsem dávno zapomněla. Právě bych si přála nejvíc na světě, abych se tam zase mohla vrátit. Vidět Adélu a Kryštofa, který jsem tam poznala a hrozně moc jsme se sblížili. Neviděla jsem je od tý doby, jen Adélu, kterou jsem náhodně potkala v Praze minulý rok, někdy v červnu.
Tolik radosti.
Spoustu radosti bylo i v Oslu. Teď jsem si na něj vzpomněla z deníku, kterej mi vyrobila Rouna, ale vy ho znáte jen z fotek, což je škoda. Možná bych se o něm někdy mohla zmínit víc. Jeli jsme tam vlastně za bráchou, kterej tam zrovna studoval, tak bylo fajn už jen to, vidět ho po těch čtyrech měsících (když už jsem se s ním nemohla důkladně rozloučit - místo toho jsem se zrovna opíjela s Rounou, so classy)

No. Připomněla jsem si i na poslední měsíce s Týnou, než odešla do Prahy - myslim, že byly právě naše nejlepší. A ne proto, že bysme věděly že to všechno zachvíli skončí, protože její odchod se pak odehrál hrozně rychle. Jsem ráda, že se přes to všechno stejně pořád bavíme, vždycky když se po x týdnech/měsících vidíme, je to jako dřív. Asi. Pamatuju si taky, že jsem ji po jejím odchodu neviděla asi čtyři měsíce. Bylo to strašně zvláštní. Rychlej konec nás zastihl totálně nepřipravený. Teď už se ale těšim, až ji v pondělí zas uvidim. Půjčím jí šaty na maturitní ples, aby byla krásná, žejo. Vyzvednu ji před školou a půjdem se projít po nábřeží, ale dost možná se nám nebude chtít a tak skončíme v Hany Bany, u kafe a u debilky a budem si povídat dokud kafe nedokouříme a debilku nedopijem. A pak si dáme další kafe.

 

3 komentáře:

  1. Perfektní song! :) Úplně bych si zase zatančil jive.
    Tak už mám díky tobě v mobilu 2 songy z tvého blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Někdy bych se taky vrátila do minulosti.. Svou kamarádku neviděla asi přes dva měsíce a nevím jestli mě chce ještě někdy vidět...
    Já chci zase do Hany Bany,je to tam super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jí navrhni nějaké skvělé plány a určitě neodmítne a bude ráda, že jste šly!))

      Vymazat