N jakou nou láv a víc už asi nic

Šla jsem po škole vyvolat filmy a potom na busák. Sedla jsem si ven na lavičku a psala dopisy, zatímco jsem čekala na Týnu až se navrátí z Prahy. Byl pátek. Očividně jednu ženskou vedle mě velmi zajímalo co to píšu a jestli v mý krabičce od doutníků sou doutníky.
Ráda sem Týnu viděla, bylo to strašně příjemný a hezký. Koupila mi těstoviny na oběd a nanuk!

 

V sobotu jsem tedy jela do Praženky s mou drahou ségrou. Nejdřív sme šly do Palladia koupit dar pro Pavloslava a taky umělý řasy, abych byla krásná. Při druhý zastávce v Palladiu sem potkala Adélu z Anglie, jedna z mnoha skvělejch náhod toho dne. Pak jsme se rozhodly jít do design shopu v AMoYE vomrknout Verončiný taše (verva - děte se taky kouknout a všechny si je kupte) a potom hurá do mekáče pro jídlo, fak jea. Můj oběd teda bylo jen červený otrávený jablíčko a kola. Usídlily jsme se na Střelenym ostrově a potom šly omrknout Fiordmoss. Doteď sem je znala jen tak v podvědomí, ale byli tak strašně dobrý! Petra měla krásný vlasy totiž. To je klíčový.
Taky sme chtěly navštívit Parazita, jelikož v páteční večer sem ségře konečně předhodila rozhovor na 11koček s Deaf Messangerem a díky tomu jsem si připomněla, že svý diáře prodává i tam. A jelikož na Parazit mam zálusk už dlouho, rozhodly sme se že to vomrknem taky. Je to takovej malej ale krásnej prostor plnej krásnejch věcí a taky krásně drahejch, ale to sem očekávala. Když sme vešly, byla tam jen jakási žena za pultem a povídala si s ňákym hezkym chlapem o účtech za telefon. Ten hezkej chlap nebyl nikdo jinej než Deaf Messanger, a měsíčně dělá jeho účet za telefon dvanáctset. Ta paní za pultem má Mých pět od T-mobile, který mám taky, ale ona volá jenom Lence se kterou prokecá strašně moc hodin, takže se jí to i tak vyplatí. Ano, poslouchám cizí rozhovory, no a co jako, co má bejt!
Inu, vybraly sme si dva diáře, takový moc krásný. A nakonec mě Defmesenžr oslovil a prohodili jsme pár hezkejch slov.
Dokonce sem stihla navečer i Bonuse, od něhož mám desku s věnováním a fotku jeho tetování.








3 komentáře:

  1. hej, dík za reklamu!
    jinak ten váš den zní dosti fajnově, fakt! .D

    OdpovědětVymazat
  2. zní to suprově! asi jako 'prohodit pár slov s Deaf Messangerem'!

    OdpovědětVymazat